torsdag den 29. november 2012

Kram og krea

Lige en quicky fra fødselsdagsbarnet for at vise Jer de hersens to skønheder, som jeg har købt af den skønne Lone fra bloggen Kram og Krea..... Jeg synes de er underskønne ligesom hendes fine blog der ved Gud også er et besøg værd.


søndag den 25. november 2012

Nordisk lys......

Nordisk lys......ja eller mangel på samme! Det er fuldstændig umuligt at tage et billede med bare nogenlunde lys på......Hele dagen har jo nærmest været mørk som natten......Hmmmmm. Motivet på dagens post er nærmest identisk med igår, men altsammen bare for at vise en lille kultegning til min SØDE veninde Jonna!!!!

lørdag den 24. november 2012

Nu er det altså jul igen.......


Så er nedtællingen til hjerternes fest så småt skudt igang her i "Casa kuk kuk". Jeg har været et heldigt asen og få alle de fire Kähler adventstager i grå, af mine forældre og svigerforældre i en tidlig fødselsdagsgave. TAK!

onsdag den 21. november 2012

Diamonds in the sky????

Efter et sindssygt og surrealistisk efterår hvor jeg slet ikke har blogget.... Som i slet ikke.... er jeg så småt tilbage,om ikke andet så bare for at få lidt nye input.
..... Og ja... Man har foldet papir... Ikke lige noget der egentlig passer sammen med min tålmodighed. Men denne hersens diamant kunne jeg ikke stå for... Jeg MÅTTE folde!