lørdag den 23. juni 2012

Sankt Hans

Sankt Hans aften blev desværre præget af sygdom herfra, så ændringer i planerne førte til det her. Håber I har haft en dejlig aften.

Hjemme hos Stella






Smukke billeder fra den lige så smukke Stella McCartney´s hjem, hvor alt bærer præg af hendes meget afslappede facon......Det ses tydelige at den hotte designer i bund og grund er en skøn øko-hippie med god jordforbindelse.

torsdag den 21. juni 2012

Haven lige nu!

Faktisk skulle vi have ferie lige nu, da det er nu vores have er aller flotteste.

tirsdag den 19. juni 2012

Smuk, skøn, sjov, skør Sophie...




Min Sophie, a.k.a. nr. 3, blev 10 år i dag. Vi har haft en dejlig dag med morgenbrød inden skole og en dejlig solskins eftermiddag med efterfølgende middag på terrassen (fødselarens favorit: krebinetter med nye kartofler og smørsovs...) og en overflod af ParadIs i yndlingsvarianterne hyldeblomst, jordbær og chokolade.....what´s not to love? Fantastisk dag for min fantastiske "lille" pige!!

søndag den 10. juni 2012

Dear Monday!



What a week...




Jeg har haft den mest syrede uge i lang tid. Jeg har knoklet med to eksamener som begge skulle overstås i denne uge....Det gik helt fantastisk... To 12 tal´er til mig....Så jeg klager ikke. Det sku´da lige være over vejret?!
De øverste billeder er fra min dejlige veninde Rikkes butik Honning & Flora som du ikke må snyde dig selv for at besøge. Så kan du jo samtidig nuppe et eksemplar af hendes seneste bog, hvor min Laura er i med en flot billedserie fra hende "crip" www.honningogflora.dk

fredag den 1. juni 2012

Fuzzy friday

Her i "mi casa" holder vi fredag aften med alt hvad det indebære af junk food og sukker nams. God weekend til alle!